Olsokfeiring i Ringebu Prestegard med minikonsert

Den 29. juli kl. 19.00.

Denise Pesola fra Moorhead i Minnesota, USA, med slekt i Ringebu og Fron, opptrer sammen med felespillerne Ola og Jostein Kjorstad. Denise spiller piano med musikk av Grieg, Sibelius og Copland, bl.a. fra Per Gynt, mens Ola og Jostein spiller norsk folke- og tradisjonsmusikk. Knut Kvernflaten vil også intervjue Denise om hennes norske aner.

Etter konserten blir det servert kaffe og kaker, som er inkludert i billettprisen.
Inngang kr. 200

Arrangør: Stiftelsen Ringebu Prestegard og Knut Kvernflaten

Om musikerne

Denise Pesola

Denise er sammen med ektemannen Russell engasjert i musikklivet ved Concordia College i Moorhead i Minnesota. Begge spiller flere instrument, bl.a. trompet, som de spiller i messingblåserseptetten Ameriikan Poijat (Amerikas gutter), som mest spiller finsk og finsk-amerikansk brass band musikk. Russell vil også være til stede i Prestegarden. Denise er utdannet ved University of Minnesota. Hun er leder av Concordia College skoleorkester. Hun spiller også i Fargo-Moorhead symfoniorkester.

Ola Kjorstad

Ola Kjorstad og Jostein Kjorstad er naboer fra Sør-Fron. De spiller fra et rikt repertoar av folkemusikk fra Fronsbygdin og Midt-Dalen, og låtene blir framført i gnistrende samspill.