Levende kulturarv

Ringebu Prestegard onsdag 1. februar 2023 kl 19.00

«En kulturhistorisk vandring fra Rom til Nidaros»

Urter og andre nyttevekster blir sentralt sammen med noen av de som har brakt med seg denne kunnskapen langs det store nettverket av pilegrimsleder i Europa. Kongevegen over Dovre blir sammenflettet med tidligere leder, både til havs og til lands.

Svein Oddvar Osen er opprinnelig Sunnmøring fra Ålesund, men bosatt i Småland, Sverige siden 2007. Hjemme har han en større hage med samlinger av gamle eplesorter, urter og roser. Leder for Svenska Rosensällskapet og Nordisk Rosenselskab siden 2018. Mangeårig aktiv medlem i Sveriges urteselskap, svenska örtesällskapet.

Foredraget er åpent for alle, gratis inngang. Loddsalg.
Årsmøte i Norsk Roseforening starter kl 18.00 og er åpent for medlemmer.
Arrangør: Norsk Roseforening, avd. Gudbrandsdal